prodaja & pitanja email

- Politika privatnosti i upotreba „kolačića“ -

Politika privatnosti


Molimo da pažljivo pročitate uslove pre korišćenja ovog Sajta, jer oni objašnjavaju kako mi obrađujemo lične podatke i kako koristimo „kolačiće“. Korišćenjem ovog Sajta vi prihvatate ove uslove. Ako ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj Sajt.

S.O.T. brine o Vašoj privatnosti. Preko ovog Sajta S.O.T. ne prikuplja niti obrađuje bilo kakve lične podatke, sa izuzetkom informacija prikupljenih preko „kolačića“, kako je objašnjeno dole u ovim uputstvima.

Radi optimizacije ovog Sajta u smislu performansi sistema, korisnosti i pružanja korisnih informacija o našim proizvodima i uslugama, mi automatski prikupljamo i čuvamo podatke u log fajlovima na Vašem kompjuteru. Ovo obuhvata Vašu IP adresu, vrstu pretraživača i jezička podešavanja, operativni sistem, internet provajdera, i indikaciju datuma i vremena.

Mi koristimo ove informacije da efikasno upravljamo Sajtom, naučimo nešto više o ponašanju naših korisnika na Sajtu, analiziramo trendove i prikupljamo demografske podatke o našim korisnicima kao celini. Prikupljene informacije mogu se koristiti za naše usluge marketinga, reklamiranja i komunikacija (na primer, za optimizaciju i unapređenje korisničkog iskustva, za pružanje atraktivnijih specijalnih ponuda i usluga).

Ukoliko koristimo podatke koji nisu lične prirode zajedno sa Ličnim podacima, takvi podaci se tretiraju kao Lični podaci sve dok se tako zajedno koriste.

Cookies


Da bi se olakšala upotreba našeg sajta, koristimo „kolačiće”. To je mali komad teksta koje vaš pretraživač skladišti na hard disku vašeg kompjutera, a koje su potrebne za upotrebu našeg sajta.

Koristimo kolačiće da bi bolje razumeli kako se naš sajt koristi i da bi omogućili lakši pregled sajta. Kolačići nam pomažu da odredimo, na primer, da li je stranica na našem sajtu već posećena. Kolačići takođe mogu da nam ukažu da li ste već posećivali naš sajt ili ste prvi put pristupili. Kolačiće koje mi koristimo ne skladište nikakve lične podatke ili informacije koje se mogu identifikovati kao lične.

Ako ne želite da primate kolačiće, molimo vas da podesite vaš pretraživač interneta tako da briše sve kolačiće sa hard diska vašeg kompjutera, blokira sve kolačiće ili vas upozori pre no što se kolačić uskladišti.

Google Analytics


Ovaj sajt koristi Google Analytics, web analitički servis koji je razvila kompanija Google, Inc. (“Google”). Google Analytics koristi kolačiće, odnosno tekst fajlove koji se nalaze na računaru i pomažu u analizi upotrebe sajta od strane korisnika. Informacije koje se na taj način prikupe (uključujući i anonimne IP adrese), Google šalje do servera u Sjedinjenim Državama, gde ih i skladišti. Google će koristiti ove informacije za analizu sajta i njegove upotrebe, sastavljanje izveštaja operaterima o aktivnostima na sajtu i za obezbeđivanje svih drugih usluga koje su u vezi sa aktivnostima na sajtu i korišćenjem Interneta.

Takođe, Google može proslediti ove informacije trećem licu ukoliko to zakon nalaže ili ukoliko treće lice obrađuje informacije u ime kompanije Google. Google neće povezati Vašu IP adresu sa bilo kojim podacima koje Google skladišti. Možete odbiti upotrebu kolačića tako što ćete odabrati odgovarajuća podešavanja na svom pretraživaču, ali u tom slučaju nećete moći u potpunosti da koristite sve pogodnosti sajta.

Koristeći ovaj sajt, dozvoljavate kompaniji Google da obrađuje podatke o Vama na način i u svrhe koje su prethodne opisane. Možete sprečiti Google da otkrije kolačić koji je povezan sa ovim sajtom (uključujući i Vašu IP adresu), kao i da zabranite obradu Vaših podataka preuzimanjem i instaliranjem: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.